Socienty for Incentive Travel Excellence

Site is een afkorting van Society of Incentive Travel Executives. Ruim 2000 professionals uit de incentive-industrie hebben zich verenigd in deze wereldwijde vereniging. Site werd in 1973 opgericht en heeft inmiddels afdelingen in meer dan 85 landen. Het hoofdkwartier van Site is gevestigd in Chicago, USA. De Nederlandse chapter is binnen Site International een zeer actief lid. Met 110 professionele leden is ons land het tweede grootste chapter wereldwijd.

Onze leden vertegenwoordigen incentive organisatoren, representanten van vergader locaties,  luchtvaartmaatschappijen, touroperators , hotels en inkomende agenten. Al deze partijen zijn pro-actief betrokken bij de incentive branche en de inherente ontwikkelingen en staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Site investeert veel in kennisverbreding en marktonderzoek. De vereniging is voortdurend bezig haar leden te stimuleren om zichzelf blijven te ontwikkelen teneinde te voldoen aan de hoge kwaliteitsmaatstaven van de huidige markt.

Site is de enige internationale autoriteit die motivatie-ervaringen koppelt aan bedrijfsresultaten. Het netwerk van Site-leden biedt de beste oplossingen, toont de scherpste inzichten en levert de meest relevante internationale connecties om de zakelijke kracht van motivatie ervaringen te optimaliseren.

De leden van Site ontmoeten elkaar met grote regelmaat, zowel nationaal als internationaal, met als doelstelling hun professionaliteit te vergroten, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Ieder Site lid verplicht zich bovendien aan een ethische code waarin het draait om open, eerlijk en discreet zakendoen.